Select Page

Comunicat del BLOC


El Grup Municipal del Bloc d’Altea ha fet pública una nota de premsa en què denuncia la situació de total abandó en què es troba l’aparcament de la Facultat de Belles Arts.


L’ aparcament, amb capacitat per a 450 cotxes, s’ha convertit en un abocador incontrolat de residus d’obra i altres escombraries, a més de ser una selva intransitable de brossa i de matolls que oculten perills per als vehicles. Esta vegetació incontrolada pot provocar també problemes de salubritat i, en èpoques estivals, risc d’incendis.


El Bloc centra la seua crítica en què este aparcament, situat a la part baixa de l’Avinguda de Benidorm i senyalitzat per l’Ajuntament com a “Parking Palau Altea”, hauria de ser un lloc net i segur acord amb l’entorn a què dóna accés i l’Ajuntament hauria d’exercir la seua responsabilitat en este punt i cuidar el seu manteniment.


El cas és que el principal aparcament de les instal·lacions de la Facultat i del poble antic s’ha convertit en un lloc brut, perillós i ple de clots, amagat pels esbarzers i que genera poca confiança per als usuaris en un poble que, recordem, pateix una falta important de places d’estacionament.


El Bloc conclou el seu comunicat explicant que ha exigit actuacions urgents en este espai per a posar-lo en les condicions adequades per al servici que ha de fer i que deixe de ser un lloc sinistre i un focus d’inseguretat. EL Bloc insistix que dotar el poble d’aparcaments és més que senyalitzar solars i és per això que insta a l’equip de  govern a mantenir-los com és la seua obligació.


 

Pin It on Pinterest