Select Page

Nota de Premsa del BLOC


Davant la publicació definitiva de les obres del Fons Estatal d’Inversió aprovades pel Ministeri d’Administracions Públiques, els regidors del Grup Municipal del Bloc de l’Ajuntament d’Altea, Pepa Narbó i Baltasar Ripoll, volen mostrar la seua satisfacció perquè les propostes que afectaran els alteans recullen iniciatives presentades pels nacionalistes.


Cal recordar que el Bloc alteà, quan va conéixer el Pla-E del Ministeri, va instar el govern municipal perquè agilitzara els tràmits per acollir-nos a la iniciativa, al mateix temps que va  fer públiques les seues prioritats. Estes prioritats es basaven en tres idees fonamentals: en primer lloc respondre a demandes i necessitats històriques de la població, en segon que suposaren un estalvi en lloguers i, en tercer, que estimularen l’activitat econòmica i ajudaren tant a l’empresariat local com als treballadors.


Per això el Bloc va demanar que s’inclogueren les obres de rehabilitació i ampliació del consultori d’Altea la Vella –totalment obsolet-, l’ampliació del Centre Social –per ubicar el Departament de Servicis Socials i estalviar en lloguers-, l’adequació i millora dels baixos de la Casa de l’Aigua –que poden albergar algun servici municipal i són inservibles en l’actualitat-, la construcció d’un espai adequat per a l’Arxiu Municipal –abandonat en un soterrani-, o el condicionament de les infrastructures del transport.


La portaveu del Bloc, Pepa Narbó, explica que, evidentment, la relació d’obres podria haver sigut ben distinta però el seu grup considera que calia atendre les necessitats bàsiques, reals i immediates d’Altea i no jugar a grans projectes. Per últim, el Grup Municipal del Bloc insisteix en el fet que estes obres haurien de repercutir en les empreses alteanes, que passen dificultats i han hagut d’acomiadar treballadors per la falta de treball.


El Bloc vetlarà perquè el Govern Municipal actue amb responsabilitat, transparència i agilitat, a fi que les obres permeten reactivar l’economia, millorar la situació del teixit empresarial alteà i, a més, beneficiar a tota la població.

Pin It on Pinterest