Select Page

Des de la regidoria de Cultura, Miquel Zaragoza ha informat dels terminis de presentació de treballs per a participar en la Mostra d’Artesania 2009. Una Mostra que la present edició romandrà oberta del 9 al 12 d’abril i de l’1 de juliol al 5 de setembre.
Fins al divendres 27 de febrer es podran presentar els treballs i la documentació requerida en les bases del concurs per a poder participar en la XXVI edició de la Mostra d’Artesania. El lloc de recepció és la Casa de Cultura, c/ Pont de Moncau 14; així ho ha donat a conéixer el responsable municipal de Cultura.
En el transcurs de la presentació de les citades bases, Zaragoza ha recordat que un any més la Regidoria de Cultura atorgarà tres premis en metàl·lic als millors treballs exposats. Premis valorats en 1.000€, 900€ i 800€.
Miquel Zaragoza ha estat acompanyat per Marta Williams, artesana i representant de la UNART, la Unió d’Artesans d’Altea, qui ha resumit l’esperit de la mostra com “una comunitat d’artesans i gent que ens visita, ja que moltes cares són noves, però unes altres són les de sempre, que no deixen de visitar-nos”.
Per a Marta Williams, la Mostra està situada en un lloc privilegiat -recordem que s’emplaça en la Plaça de l’Església Verge del Consol, la part més alta del Nucli Antic d’Altea-.
En aquesta ocasió, a més de l’oferta alternativa que des de la pròpia associació d’artesans s’organitza cada any, Williams ha avançat que s’editarà un marca pàgines amb l’objectiu de fomentar la lectura.


NOTA: Bases de la Mostra en el fitxer adjunt.

Pin It on Pinterest