Select Page

Davant les queixes veïnals, el grup municipal del Bloc de l’Ajuntament d’Altea ha presentat una queixa formal i ha demanat un informe sobre els criteris que justifiquen el tancament al trànsit i la desaparició dels aparcaments públics des de les 8 del matí i durant tot l’horari comercial en la zona d’Altea la Vella.


El passat dissabte dia 6 diversos comerciants i usuaris de la zona no van poder accedir, travessar ni aparcar per Altea la Vella, amb l’única justificació de la desfilada oficial amb motiu de l’ofrena a la Puríssima. Este acte estava programat a les 12 hores i només era necessari tallar el trànsit al pas de la comitiva durant 30 minuts.


Per contra, el Poblet es va omplir de tanques i de cinta policial que impedia l’accés en cotxe als edificis i als aparcaments. El Bloc es pregunta si calia aplicar mesures tan rigoroses únicament per al pas d’una comitiva.


Altea la Vella té greus problemes de circulació i qualsevol festa o acte suposa que l’accés i l’aparcament a tot el poble siga quasi impossible. Per això el Bloc demana al govern municipal major racionalitat a l’hora de planificar els  tancaments i els llocs on es realitzen els actes.

Pin It on Pinterest