Select Page

Dos són encara les activitats dirigides a persones de la Tercera Edat que l’Obra Social de la CAM patrocinarà en el que resta d’any; així ho ha donat a conéixer l’edil de Benestar Social, Gemma Córcoles. La Regidora ha agraït a la «Caixa d’Estalvis del Mediterrani» el finançament de més de 30 activitats proposades per l’Ajuntament per al present any, destinades a tots els sectors de la població, com són els majors, els escolars, la joventut, les dones, entre d’altres.
 
Les dues activitats que es portaran a terme aquest mes de desembre i que conten amb el patrocini de la CAM seran un concert del «Trío Encuentro» en el Centre Social el dissabte 6 de desembre vinent i una excursió al Planetari de Castelló, prevista per a l’11 de desembre. Ambdues activitats estan destinades a persones de la Tercera Edat.
 
Com a director de l’oficina central de la CAM a Altea, Miguel Alvado ha assenyalat la satisfacció de la seua entitat per col·laborar amb l’entramat social alteà a través del patrocini d’activitats. «Des del seu inici la CAM ha estat sempre present en l’activitat social alteana. Hem protegit la cultura, la solidaritat i el medi ambient. Aspectes que potenciem des de l’Obra Social de la CAM»; ha comentat Alvado.
 
Miguel Alvado ha xifrat en més de 30 les activitats que al llarg de l’any ha realitzat la CAM en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea i amb diferents entitats de rellevància social en el municipi, tals com Comissions de Festes i Associacions. Segons les dades aportades pel director de la CAM, el cost d’aquestes activitats ascendeix a uns 140.000€. Cultura, teatre, medi ambient, tallers per a dones, tallers d’igualtat, jornades per a professionals, activitats destinades a la Tercera Edat, activitats per a jóvens, conferències, són els apartats que han englobat les diferents activitats.
 
Segons les estimacions portades a terme per l’entitat d’estalvis, al voltant de 8.000 persones han participat en aquestes activitats finançades per la CAM, sense tenir en compte la col·laboració amb el Castell de’l Olla que reuneix en la Badia d’Altea a més de 50.000 persones cada any.

Pin It on Pinterest