Select Page

Per segon any consecutiu, les regidories de Joventut i Benestar Social s’unixen per a posar en marxa el projecte “Un estiu de Cine”, dirigit a jóvens de 12 a 16 anys, que en esta ocasió realitzaran un curtmetratge basat en la prevenció del comportament de risc en les relacions sexuals dels jóvens; així ho han donat a conéixer els responsable d’àrea, Eloy Hidalgo i Gemma Córcoles.


Com ha explicat la responsable de Benestar Social, el projecte compta amb una subvenció del SERVEF de 8.215€ que seran empleats en la contractació de tres mesos d’un tècnic mig en audiovisuals i un tècnic en animació sociocultural, ambdós a mitja jornada. “A més s’ha demanat una subvenció de 3.000€ a la Diputació Provincial per a gastos de material que s’use en la realització del curt”, ha afegit l’edil socialista.


A més, Gemma Córcoles ha comentat que “els objectius que es pretenen amb l’activitat és que els participants aprenguen a valorar altres qualitats de les persones i no sols es fixen en l’aspecte físic dels jóvens; intentar promoure les relacions equitatives entre els gèneres; oferir una plataforma de trobada entre els jóvens a través del cine i sobretot afavorir el gust pel cine i oferir estratègies d’oci i temps lliure”. “Enllaçant amb el projecte de l’any passat -Un estiu de cine sense drogues- s’intentarà treballar la reflexió sobre les incidències que tenen el consum de les drogues i l’alcohol en les relacions sexuals existents entre els jóvens”, ha puntualitzat Córcoles.


Les inscripcions es podran realitzar fins al 2 de juliol en les oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, extensions administratives o en el Centre Social. El programa es posarà en marxa el dia 5 d’eixe mateix mes en el Centre Social amb horari de 10:00 a 13:30h i el límit de places és de 24.


Per la seua banda, Eloy Hidalgo ha posat en relleu la col·laboració entre les diverses àrees municipals en pro de projectes amb èxit com és este de “Cine d’Estiu”. Un projecte que en la seua primera edició va donar com a fruit un curt la presentació del qual va omplir l’auditori del Centre Social.


En el transcurs de la seua compareixença Hidalgo ha desvelat que “com vam veure un estàndard de qualitat tan elevat, que decidim enviar-ho a l’organització del Festival de Cine de l’Alfás, qui ha respost dient que es projectarà el pròxim 7 de juliol abans d’una de les pel·lícules participants”.


Eloy Hidalgo ha animat als jóvens alteanos a participar i ha recordat la procedència de les subvencions que permeten que es duga a terme. “Estes subvencions demostren una vegada més que l’Equip de Govern no para de demanar subvencions, és a dir ens movem per a aconseguir finançament de fora i este és un exemple que ho fem bé i que quan hi ha ànim de col·laboració per part d’altres entitats els ciutadans d’Altea es veuen beneficiats”, ha conclòs Eloy Hidalgo.



 

Pin It on Pinterest