Select Page

Baqueira, Grandvalira, Andorra i Val Thorens són les destinacions escollides.

Les regidories d’Esports i Joventut de la Marina Baixa, entre elles la d’Esports d’Altea, han preparat quatre viatges a la neu per als propers mesos. Les destinacions escollides són Baqueira, Grandvalira, Andorra i Val Thorens. Així ho informa l´edil d´àrea de l´Ajuntament d´Altea, Sara Soler.

Segons les dades aportades per Soler, el viatge a Baqueira tindrà lloc del 19 al 24 de gener; el de Grandvalira, del 2 al 7 de febrer, i el d’Andorra-La Massana, del 23 al 28 de febrer. En el cas del viatge a Val Thorens, este ja es troba complet.

El preu dels viatges és de 655€ en habitació doble a les tres destinacions disponibles, en què s’inclou transport, allotjament, assegurança d’accident, menjar i forfait, entre altres prestacions. “Per als 50 primers empadronats a Altea que reserven la seua plaça es durà a terme un descompte de 50€”, ha apuntat la responsable municipal dʻEsports.

“Es tracta d’una iniciativa del Club Esqui Nieve Altea que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea i que cada any té més gent interessada. Per tant, es van sumant viatges”; ha puntualitzat Soler, que ha matisat que el viatge a Val Thorens es durà a terme ben aviat i del qual s’han ofert poques places perquè els assistents l’any passat ja van reservar per a este any.

L’edil d’Esports anima a inscriure’s com més aviat millor per poder gaudir del descompte que l’Ajuntament ofereix als 50 primers que reserven plaça i estiguen empadronats a Altea; alhora que afirma que “es tracta d’uns viatges a la neu que es gaudeixen molt perquè se’n va amb gent coneguda, a un preu assequible, que a més compten amb el suport del Club Esquí Altea i que en el cas que es produïsca algun inconvenient, lorganització ho resol”.

Més informació i inscripcions a deportes@altea.es  o telefonant al 637 856 308.

Pin It on Pinterest