Select Page

Tindrà lloc els dies 2, 5 i 6 de setembre.

La regidoria de Benestar Social i la seua Unitat de Prevenció de Conductes Addictives, UPCCA, i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea han organitzat la 3a edició del Taller de Mediadors i Mediadores en Prevenció de Conductes Addictives.

El taller, adreçat a joves a partir de 15 anys, es durà a terme els dies 2, 5 i 6 de setembre, al Centre Juvenil, en horari de 10.00 a 14.00. En finalitzar este taller es lliurarà als participants un certificat d’assistència.

Segons les dades ofertes pels regidors responsables de Benestar Social i Joventut, Anna Lanuza i Germán Manjón, en els dies de formació els assistents aprendran aspectes teòrics i l’adquisició de certes habilitats socials com l’empatia, l’escolta activa o la resolució de conflictes, necessàries per mediar. Tot això a través de dinàmiques, roll-playing, i molt més!

La part teòrica estarà impartida per la psicòloga especialista en drogodependències de la UPCCA, Paloma Andrés i les tècniques de Joventut, Mercedes Benedicto i Mar Delgado, seran les encarregades de la part pràctica i dinàmica de la formació.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a joventut@altea.es  o telefonant al 661 689 083 / 966 88 27 02.

Pin It on Pinterest