Select Page

La regidoria de Joventut i l’agència B Travel Altea han posat en marxa un viatge per a joves i famílies per al cap de setmana del 19 i 20 d’octubre a Port Aventura per celebrar Halloween. Així ho han informat l´edil d´àrea, Germán Manjón i els responsables de B Travel Altea, Juanjo Serrano i Ninoska Hernández.

Com ha explicat l’edil, el viatge contempla el transport, subvencionat per la Regidoria de Joventut; una nit d’hotel al parc; mitja pensió i entrada de dos dies al Parc.

El responsable municipal d’àrea ha parlat dels “beneficis que suposa per als joves viatjar, com ara els exposa a noves cultures, idees i perspectives, ampliant la seua comprensió del món i fomentant una mentalitat oberta”. “A més les ajuda a eixir de la seua zona de confort i desenvolupar més independència i autoconfiança”. Ha afegit Manjón.

Per la seua banda, Ninoska Hernández ha indicat que “es tracta d´un viatge familiar en què grans i xiquets gaudiran de la convivència i diversió del Parc”. Hernández ha apuntat que les inscripcions s’han de realitzar al 772 422 432, a altea@btravel.com  o a la pròpia oficina ubicada a l’Avda. Rei Jaume I, 5.

El preu del viatge varia segons el tipus d’habitació que calga. Esta pot ser doble, triple o quàdruple i el preu ronda els 100€ per adult. Ha detallat Juanjo Serrano.

El viatge està destinat a persones empadronades a Altea i el nombre de places és limitat. Es respectarà un ordre d’inscripció rigorós. Ha matisat l’edil de Joventut, Germán Manjón, que ha animat la joventut alteana a inscriure’s.

Pin It on Pinterest