La regidoria de Comerç i AHEA, Associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea, han presentat les segones jornades gastronòmiques dedicades a l’hamburguesa, que tindran lloc al municipi del 15 al 24 de novembre i en què hi participen 16 locals amb una proposta diferent de menú.
El preu únic del menú, que inclou hamburguesa, acompanyament i beguda, és de 18 €, igual que a la passada edició. Com ha ressaltat el responsable municipal de Comerç, Jose Maria Borja, “l´oferta gastronòmica d´aquestes segones jornades és molt àmplia, ja que participen 16 restaurants amb una alta qualitat de les propostes que fan”.
Borja ha agraït AHEA, l’organització d’estes jornades, juntament amb l’Ajuntament; a Gastro Esdeveniments la seua coordinació i a Distribucions Cañavate la seua col·laboració.
L’edil de Comerç ha agraït la participació de “El Austriaco”, “Maná Lounge-Beach”, “Carnicero Loco”, “E-Tika”, “Asambra”, “Bodegón Tio Ennio”, “Cafeteria Mix”, “California Old Style ”, “La Casa”, “Il Bandito”, “Casa Vital”, “La Clau”, “Eukaliptus”, “Melitón Jardín”, “Rumors” i “Street Burguer”.
En nom d´AHEA, Juan Abril, president de l´associació, ha ressaltat l´alta participació i l´èxit que ja va tenir la primera edició. “la participació este any és extraordinària i espere que l’esdeveniment isca igual o millor, encara que siga possible, que l’any passat”.
Com a responsable de Gastro Eventos, Mario Ayús, ha explicat que “tot i que novembre és un mes en què alguns restaurants tanquen abans del Nadal, ens consta que hi havia tant d’interès per part d’alguns de participar que fins i tot han canviat les dates de tancament per poder participar a l’esdeveniment perquè l’any passat els va anar molt bé”. “L’any passat es va deixar el nivell molt alt i la veritat és que este any les propostes ho milloren”; ha afegit Ayús.
“Este any hi ha prou innovació, sobretot en els acompanyaments i el tipus de pa, cosa que fa més atractiva encara la proposta de cada participant”; ha revelat el coordinador de la iniciativa, que ha subratllat que “es tracta d’un esdeveniment de concurs que amb les valoracions dels comensals, els 8 primers classificats tornaran a elaborar l’hamburguesa a l’Aula Municipal de Cuina i un jurat professional triarà la millor proposta”.
I des de Distribuciones Cañavate, s’agraïa a l’Ajuntament i AHEA comptar de nou amb la seua empresa per col·laborar amb este tipus d’iniciatives.
En finalitzar la presentació d’Altea Burger Gourmet, AEHA ha fet entrega dels diplomes de participació a les jornades de “Cuina Internacional”, que tenien lloc al mes d’octubre i en què la participació també va ser notable.