Select Page

L’edil de Turisme, Xelo González, ha realitzat una valoració de la participació d’Altea en una de les fires més destacades que es duen a terme cada any al panorama nacional, Alacant Gastronòmica. Una cita en què el restaurant “La Taberna el Barba” d’Altea duia a terme una demostració culinària en què va elaborar dos arrossos, un de peix i un altre de carn, amb productes de proximitat.

En paraules de González, “l’Ajuntament d’Altea fem una valoració molt positiva del que han sigut estos dies a la fira gastronòmica més important de la Comunitat Valenciana, com és Alacant Gastronòmica. Inaugurem la fira divendres a mig dia amb la realització d’un showcooking de la Taberna Marinera el Barba que va tenir molt bona acceptació”.

“En el transcurs de la fira s’ha entregat material publicitari d’Altea, com per exemple del nostre projecte de millora del SICTED, que ha donat peu a la realització d’unes targetes en què s’inclouen tres plats en tres idiomes, valencià, castellà i anglès amb ingredients i elaboració. Ha tingut moltíssima acceptació i pensem que és important que els que ens visiten i fins i tot els residents coneguen els ingredients amb què es duen a terme les receptes més típiques i tradicionals del nostre municipi”. Ha afegit la responsable municipal de Turisme.

Xelo González ha acabat indicant que “Alacant Gastronòmica ha tingut moltíssima acceptació; s’ha treballat molt; hem tingut moltíssimes visites al nostre estand que estava ubicat davant de l’espai on s’han dut a terme els showcookins. Estem molt contents i ja preparant la participació a altres fires com FITUR”.

 

Pin It on Pinterest