Select Page

Diumenge 11 d’agost de 09:00 a 13:00 h.

El dia posterior a la celebració del gran esdeveniment pirotècnic del Castell de l’Olla tindrà lloc una jornada mediambiental en què es procedirà a la neteja de la platja de l’Olla i el fons marí, impulsada per la Fundació Mundomar, on s’acullen els agents implicats en l’organització del Castell de l’Olla. Així ho fa conèixer l’edil de Medi Ambient, Jose Orozco.

Baix el lema “Deixa la teua empremta: ajuda’ns a protegir el nostre mar”, la Fundació Mundomar, l’organització i els col·laboradors del Castell de l’Olla han disposat una actuació de neteja integral de la “Platja de l’Olla”, lloc al que es dispara al Castell de l’Olla.

Es tracta d’una jornada oberta a la participació de qualsevol persona que vulga, impulsada per la Fundació Mundomar i a la qual s’hi han sumat l’Ajuntament d’Altea, la Confraria del Castell de l’Olla, l’organització d’Amicítia, el Cranc Surf, SH Villa Gadea i Laboratorios Penta, que fan una crida a la participació. “Es realitzarà una recollida de residus a la platja, es netejarà el mar a Caiacs i els que siguen bussos s’encarregaran dels fons marins, per la qual cosa tothom pot participar en esta jornada. Una iniciativa que a més a més té previstos tallers i altres activitats”. Ha explicat el responsable municipal de Medi Ambient.

Com han recalcat des de la Confraria del Castell de l’Olla, cada any l’esdeveniment del Castell de l’Olla se celebra de manera més ecològica i n’és un exemple l’aplicació d’alternatives sostenibles, com són els focs artificials biodegradables i la substitució de tot el plàstic per cartró. Tot i així, l’interès de l’organització i els col·laboradors a no contribuir a la contaminació ha portat a engegar una jornada mediambiental de neteja de la platja i el fons marí al lloc on s’ubiquen les plataformes de tret del castell.

El Punt de trobada per participar en esta neteja de la platja de l’Olla el dia següent a la celebració del Castell de l’Olla serà l’accés al xiringuito Arrecife, Platja de l’Olla.

Pin It on Pinterest