Select Page

La Tourist Info d’Altea ara compta amb fullets informatius en format Braille per a visitants amb limitacions visuals, disponibles en castellà, valencià i anglès. Estos fullets s’han realitzat gràcies a una subvenció del conveni de col·laboració entre la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Altea per a accions de màrqueting i promoció turística el 2024. Segons informa l’edil de Turisme, Xelo González.

La responsable municipal de Turisme destaca que “l’Oficina de Turisme d’Altea té la certificació UNE-ISO 14785:2014 d’oficines d’informació turística des de fa dos anys i esta nova iniciativa de fullets a Braille continua adaptant-se als requisits d’accessibilitat que esta certificació implica”.

Altea també compta amb la certificació de Destinació Turística Intel·ligent, que igual que la de platges, presta especial atenció a l’accessibilitat.

“Estes accions ens ajuden a construir un món millor amb tots inclosos afavorint un turisme cada vegada més accessible”, conclou Xelo González, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest