Select Page

L’edil d’Escena Urbana i responsable de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, Aurora Serrat, ha anunciat l’obertura de processos de convocatòries de treball per a La Pública. Com ha explicat la mateixa edil, “en este cas es tracta de tres concursos per a la creació de Borsa de Treball de Netejadores o Netejadors d’Edificis; Peons de Neteja Viària i Maquinista-Tractorista. I per altra banda, dos concurs oposició; un per a la contractació indefinida d’un Oficial de 1a d’obres i un altre per a la contractació de dos Oficials de 2a.

En el cas de la Borsa d’Ocupació, l’edil ha indicat que “la nova Borsa no substitueix l’existent de processos anteriors, sinó que la complementa, a fi de possibles substitucions o contractacions no indefinides; per la qual cosa es fan crides d’esta bossa, una vegada s’esgote la ja existent”. Es tracta de contractacions temporals i el procés de selecció és l’entrevista.

La presentació de les sol·licituds es durà a terme a la Pública de Desenvolupament Municipal, emplenant el model d’instància, a https://pdmaltea.es/es/convocatorias-de-empleo/

Les bases de les convocatòries estan publicades a més del web de la mercantil, al web http://www.altea.es/

El termini de presentació d’instàncies romandrà obert durant 15 dies naturals des del dia de la publicació al Butlletí Oficial de la Província, que va ser ahir dijous 20 de juny.

Finalment, Aurora Serrat convida a la població que vulga formar part d’estos processos de selecció de personar per a la Pública de Desenvolupament Municipal que formalitze la seua sol·licitud abans del divendres 5 de juliol.

 

Pin It on Pinterest