Select Page

El curs tindrà lloc del 2 de juliol al 1 d’agost en horari de vesprada.

La regidoria de Joventut, en col·laboració amb Creu Roja Altea, ha organitzat un curs de Socorrisme Aquàtic destinat a joves d’entre 16 i 30 anys, que serà gratuït per als assistents. La formació és de 140 hores i tindrà lloc del 2 de juliol a l’1 d’agost en horari de 15.00 a 21.00 h.

Com ha explicat Germán Manjón, regidor de Joventut, “el curs abastarà 3 mòduls i és molt complet. Hem decidit llançar-lo de manera gratuïta per els i les joves, preferentment per als empadronats a Altea, en el marc de la nova visió que tenim de la formació. Sabem que la formació en socorrisme té moltes oportunitats a la zona on vivim, per la qual cosa pensem que el curs tindrà molt bona acollida”.

De la part tècnica del curs ha parlat Inmaculada Martínez, directora tècnica de Creu Roja Altea, qui ha començat indicant que “este any ens hem llançat a impartir el curs de Socorrisme Aquàtic complet ja que fins ara havíem impartit una part del mateix”.

Segons els detalls aportats per Martínez, hi haurà una prova prèvia per als sol·licitants del curs per veure’n les condicions físiques. És imprescindible saber nadar. La prova tindrà lloc el 1 de juliol a la piscina municipal. “La prova prèvia tindrà uns mínims a complir, però també el curs està enfocat a desenvolupar les capacitats de natació i donar la resposta que esta professió requereix”; ha afegit la responsable de Creu Roja Local.

“Este curs, a més d’una formació, és una eixida laboral per a molts joves que vulguen treballar els mesos d’estiu. Estem en una zona on les piscines, les platges i els parcs temàtics generen una gran demanda d’este tipus de professionals i és molt difícil per ells cobrir estos llocs. Per això, fer este curs pràcticament garanteix treballar els mesos de juny, juliol i agost”; ha matisat Inmaculada Martínez.

Són tres els mòduls del curs, un primer de primers auxilis que abasta fins al 10 de juliol. Té 40 hores i es realitzarà al Centre Juvenil, amb una part teòrica i una pràctica molt important; un segon mòdul de 60 hores amb la part de socorrista de piscines que s’impartirà a la piscina municipal majoritàriament i un tercer mòdul de 40 hores més que va des del 24 de juliol a l’1 d’agost i que treballa l’especialitat de platges .

El curs ofereix 20 places, que es cobriran per rigorós ordre d’inscripció i esta s’ha de fer a Joventut@altea.es  o telefonant al 661 68 90 83.

Pin It on Pinterest