Select Page

Zem Wellness Clinic Altea, Hotel Cap Negret i Grup Terrademar se sumen a la borsa d’empreses de l’IES Bellaguarda

El mes de gener passat es tancava un acord entre l’IES Bellaguarda i el Consell Municipal de Comerç i Turisme per integrar noves empreses en els plans de formació professional del centre. Fet que ha portat la incorporació de les empreses Zem Wellness Clinic Altea, Hotel Cap Negret i Grupo Terrademar, a l’àmplia borsa d’empreses de l’IES Bellaguarda.

Zem Wellness Clinic Altea, Hotel Cap Negret i Grup Terrademar, es mostren satisfets amb el pas que han fet, ja que els permetrà tenir accés al talent del centre per formar-lo a les seues pròpies instal·lacions. “Sens dubte, esta és una notícia molt positiva per als futurs professionals de FP”, ha declarat l´edil d´Educació i Turisme, Xelo González.

Una vegada més, la col·laboració entre l’IES Bellaguarda i la Regidoria de Turisme, Educació i Normalització Lingüística gestionades per Xelo González, permet fer un pas més en la millora de l’FP de la ciutat. Concretament, en esta ocasió, s’han aconseguit assolir acords de col·laboració amb empreses referents a la regió, cosa que millora les opcions de desenvolupament de l’alumnat dels cicles formatius del centre. Han apuntat des del centre educatiu.

Pin It on Pinterest