Select Page

La Pública Municipal realitza tasques de manteniment i adequació a diferents espais

Des de la regidoria d’Escena Urbana s’ha informat de la posada a punt d’espais de cara a la Setmana Santa. Com indica l’edil d’àrea, Aurora Serrat, “un any més, la Brigada de l’Empresa Púbica de Desenvolupament Municipal ha dut a terme diferents actuacions al municipi les darreres setmanes per rebre la Setmana Santa”.

Actuacions com l’adequació de les platges, que en paraules de l’edil “són un senyal d’identitat del nostre poble i han d’estar en perfecte estat”; els passeigs marítims, “pels quals tanta gent passeja durant tot l’any, però encara més en dates de vacances ja que el nombre de turistes s’incrementa”; la Finca Santa Bàrbara i Villa Gadea, “que són dos espais naturals molt significatius al municipi i demandats en estes dates per al gaudi ciutadà”; els entorns i camins de les ermites “perquè els assistents a la Ruta de les Ermites puguen accedir amb comoditat a les partides rurals i gaudisquen d’estos enclavaments” i també el nucli antic, “que en estes dates veu com els caminants dels seus carrers es multipliquen buscant els bells racons que Altea ofereix”.

Serrat ha recordat que Altea té 8 km de costa al seu terme municipal i ha explicat que, “s’han estat realitzant treballs de manteniment i adequació a les platges perquè estiguen en les millors condicions possibles perquè puguen ser gaudides per alteans, alteanes i visitants en estes dates que tan bon temps fa”.

“La majoria d’estos treballs es duen a terme durant tot l’any, però La Pública posa l’accent en estes dates en què ens visiten moltíssimes persones per fer un poble més acollidor, si es possible”. Ha postil·lat Aurora Serrat, responsable d’Escena Urbana.

Pin It on Pinterest