Select Page

Casa Toni El Fuster-Fundació Schlotter fins al 17 de febrer.

La regidoria de Cultura anuncia l’obertura al públic de la mostra “Una mirada d’autor per a un poble d’autors” de Jose Manuel Moraga a la Casa Toni El Fuster-Fundació Schlooter.

L’edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez convida alteans, alteanes i visitants a gaudir d’esta exposició fotogràfica en què a través de 70 imatges, realitzades totes a Altea, es mostra una àmplia visió del municipi i el seu ambient.

“A les imatges es combinen paisatges i gent que formen un tot i que donen sentit a cadascuna de les fotografies”; ha indicat la responsable municipal de Cultura, que convida a visitar la mostra en estes dates i fins al proper 17 de febrer.

L’horari de visites és de 10:30 a 13:30 h i de 17:00 a 20:00 de dimarts a dissabte a la Costera dels Matxos nº2. L´entrada és lliure i gratuïta.

Pin It on Pinterest