Select Page

Les administracions local i provincial han conveniat l’execució d’una rotonda a la carretera que uneix Altea amb la Nucia, a la cruïlla existent davant de la Peugeot. Una demanda històrica dels veïns i el projecte de la Diputació ja ha passat pel període d’exposició pública i ha sigut aprovat. Com ho indica l’edil d’Infraestructures, Aurora Serrat.

“Esta rotonda és una infraestructura molt demandada pels veïns del lloc i la petició de la mateixa l’Ajuntament d’Altea traslladava a la Diputació per ser qui ostenta la titularitat de la dita carretera”; explica Serrat. Segons l’edil, “el projecte ja compta amb l’aprovació i el pas següent seria que es passe a la fase d’expropiació dels terrenys necessaris per a l’execució d’esta nova infraestructura necessària per millorar la seguretat viària en un punt de la carretera al que la circulació de vehicles és densa i resulta perillós incorporar-s’hi des dels camins que convergeixen en la cruïlla”.

La responsable municipal d’Infraestructures agraeix a la Diputació Provincial d’Alacant el que incloguera als seus pressupostos una partida de 300.000€ per a l’execució d’esta rotonda i insta l’administració provincial que continuï amb la diligència el més prompte possible amb les fases d’execució del projecte perquè la rotonda siga una realitat ben aviat i els veïns de les partides rurals d’Altea a la zona i els milers d’usuaris de la carretera que uneix Altea i la Nucia vegen millorat el trànsit en este punt.

Pin It on Pinterest