Select Page

Al matí de hui, la regidoria d’Esports i el Club Ciclista Pere Joan Caragol han anunciat la celebració del II Memorial en honor a Pere Joan Caragol; alteà i gran amant d´aquest esport. La cita està prevista per al dissabte 25 de novembre i la cursa ciclista serà de categoria social. Així ho han explicat l´edil d´àrea Sara Soler i el president del club organitzador, Jaume Barber.

En paraules de Sara Soler, “esperem molta participació de totes les edats i nivells de gent a partir dels 18 anys”. “Este és un gran esdeveniment per a Altea ja que Pere Jaume Caragol ha sigut un dels grans impulsors d’este esport a Altea i per tant, que menys que fer un memorial dedicat a ell”; ha afegit la responsable municipal d’Esports.

Com ha indicat Jaume Barber, “la idea de fer el memorial és fer una carrera a Pere Joan en una de les categories que ell més estimava, la categoria Social, que abasta totes les edats a partir de la majoria d’edat”. “Pel Club és un dels nostres reptes, a més de formar estes escoles que Pere Joan tant volia, crear un memorial que perdure en el temps”; ha apuntat Barber.

“S’espera una participació de 200 persones, ja que a les curses a la carretera és el màxim nombre que es pot inscriure per tema de seguretat. Ja tenim clubs interessats que ens han telefonat fins i tot des de Mallorca i Eivissa, així que estem esperançats a assolir la participació màxima”; ha indicat el president del Club Pere Joan Caragol.

Pel que fa al desenvolupament de la cursa, esta tindrà la eixida i la meta al carrer Alcoi, al voltant de Palau Altea. En total es recorreran 81 km a un circuit pel qual els ciclistes hauran de passar en 3 ocasions. Després de la eixida des del carrer Alcoi, els participants aniran pel carrer Benidorm fins a l’avinguda de la Nucia per dirigir-se a la localitat veïna. Passaran per la Nucia, Polop i Callosa, en direcció a Altea la Vella i des d’allà, pel Camí Fondo fins a l’Olla i des d’allà a Altea. Així, tres vegades consecutives fins a finalitzar.

Dins del nucli urbà s’ubicaran metes volants, a l’Avda la Nucía i hi ha uns premis de muntanya situats un a Callosa a la segona volta i un a Favara –la Nucía- a la tercera volta al circuit.

El període d’inscripcions començarà a partir del 2 de novembre a la web de la Federació Valenciana de Ciclisme www.fccv.es  i es tancarà el dijous anterior a la cursa.

Des del Club s’han donat les gràcies a la regidoria d’Esports pel suport que dóna a les activitats del Club.

Finalment, el fill de l’homenatjat, Pere Juliá, ha reconegut estar agraït per el  homenatge al pare i ha desitjat que la gent gaudisca amb l’esdeveniment; “en nom meu i en el de la meua família estem molt agraïts al Club pel fet que munte este memorial dedicat al meu pare que tant li agradava el ciclisme”.

Pin It on Pinterest