Select Page

L’Ajuntament d’Altea i la Fundació CaixaAltea han signat hui un conveni de col·laboració per a adquirir una nova ambulància que de servei al municipi. L’acte de presentació d’aquest vehicle, que substitueix al que ha estat en funcionament els últims anys, ha assistit el regidor de Sanitat i Serveis Socials, José Luis León Gascón; el president de la Fundació Caixaltea, Sergio Olivares i l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

Aquesta ambulància, segons han explicat, és del servei DYA i estarà en funcionament durant els pròxims tres anys. Servirà per a cobrir qualsevol necessitat de desplaçament a centres mèdics i hospitalaris dels alteans i alteanes i com a reforç i assistència en grans esdeveniments, festes, esdeveniments esportius etc.

“L’ambulància, que estarà en el CEAM, ve a substituir a la que teníem, ja que per llei és necessari renovar-les. Estarà al servei de la ciutadania i l’anterior, el vehicle, ha passat a l’empresa Pública, per la qual cosa es continua usant a l’Ajuntament”, ha comentat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, José Luis León Gascón.

“Per a Caixa Altea la sanitat és primordial a l’hora d’invertir i col·laborar. Estem orgullosos de col·laborar amb el nostre poble en la compra d’aquesta ambulància, tan necessària per a la prosperitat i benestar de tots”, ha declarat el president de la Fundació Caixaltea, Sergio Olivares.

Per part seua, l’alcalde d’Altea ha agraït la col·laboració de la Fundació Caixaltea “que sempre està a costat del poble d’Altea, amb una constant col·laboració en diferents àmbits que ens ompli d’orgull i alegria, és la nostra entitat bancària. Aquesta ambulància atorga tranquil·litat i seguretat a la nostra ciutadania”, ha conclòs l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

Pin It on Pinterest