Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Projectes Europeus i Participació Ciutadana, regida per Maria A. Laviós, i l’IES Altaia, han signat un conveni de col·laboració gràcies al qual “es fomentarà i divulgarà els valors de la Unió Europea, a fi de potenciar la participació dels nostres joves”, tal com ha comentat l’edil.

A la signatura del conveni han assistit les responsables de totes dues entitats: per part de l’Ajuntament, la regidora Mª Antonia Laviós, i la directora d’ EuroAltea, Paloma Verdú; en representació de l’IES Altaia, el director Manolo Montoya i la vicedirectora Ruth Bono. Mitjançant la posada en marxa d’aquest acord, Oficina i IES es comprometen a col·laborar en aquells assumptes europeus, projectes i activitats d’interés per a la joventut, així com formar part en el projecte europeu COGREENEU.

El projecte COGREENEU s’emmarca dins del programa CERV l’objectiu del qual és fomentar el debat i accions relacionades amb el clima i el medi ambient mitjançant la creació d’espais per a les activitats transnacionals, tallers i esdeveniments on les idees i les decisions sobre la sostenibilitat del medi ambient es puguen posar en pràctica. Els resultats del projecte es basaran en els ODS emmarcats dins de l’Agenda 2030.

D’aquesta manera l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, EuroAltea, aposta fermament pels valors europeus i visibilitza el treball de l’IES Altaia, el qual se suma a la programació europea.

“Una vegada més, fem un pas per a europeïtzar al nostre municipi, i per això continuem treballant per a acostar Europa a la nostra ciutadania” ha comentat la regidora de Projectes Europeus i Participació Ciutadana, Mª Antonia Laviós. “Des de l’oficina de Projectes Europeus seguim apostat pel euromunicipalisme”, ha conclòs.

Pin It on Pinterest