Select Page

La Regidoria de Turisme informa que la Generalitat Valenciana obri aquest dimarts, 20 de desembre, el termini per a sol·licitar el Bo Viatge 2023, una iniciativa que permetrà viatjar amb una subvenció del 60% en les estades.

La pròxima edició del Programa Bo Viatge Comunitat Valenciana comença a les 10 hores del pròxim dimarts, 20 de desembre, i estarà vigent, de manera ininterrompuda, fins a les 10 hores del 30 de novembre del pròxim any 2023.

La informació sobre la inscripció es pot consultar en la següent pàgina web (https://bonoviajecv23.gva.es/), on s’habilitarà un accés a la seu electrònica per a realitzar la sol·licitud d’inscripció, que comptarà amb dos passos a seguir, d’una banda, la sol·licitud de cita prèvia i, per una altra, el tràmit d’inscripció en l’hora i dia indicats, que requerirà de certificat i signatura electrònica.

Enguany l’ajuda aconsegueix el 60% del cost dels serveis turístics contractats, independentment de si es tracta d’una estada de tala o llarga duració. No obstant això, es requereix una estada mínima de dues nits consecutives en el mateix allotjament turístic, i s’estableix per a cada reserva un màxim de 600 euros.

A més de l’allotjament, les persones beneficiàries del Bo Viatge 2023 poden afegir a la seua reserva altres serveis complementaris que també comptaran amb la bonificació, com a manutenció; tractaments de salut i benestar; activitats esportives; excursions i activitats d’animació, i aparcament.

Cada persona únicament pot ser beneficiària d’una ajuda dins del període de vigència del programa i, una vegada assignat el seu codi promocional del Bo Viatge, tindrà 10 hàbils per a formalitzar la seua reserva en qualsevol dels establiments turístics adherits a la iniciativa.

Els dos períodes per a viatjar són, del 16 de gener al 31 de maig de 2023, i del 18 de setembre al 22 de desembre de 2023.

 

Pin It on Pinterest