Select Page

L’Ajuntament d’Altea i l’Associació Empresarial d’Agències de Viatges de Benidorm (AVIBE) han rubricat el conveni de col·laboració per a la difusió de la imatge d’Altea com a destinació turística en les diferents activitats que organitza l’entitat patronal. La signatura del conveni per part de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i del president de AVIBE, Juan José Pérez, suposa una nova peça més en l’estratègia de difusió d’Altea en el mercat turístic, en aquesta ocasió amb la col·laboració de les diferents agències de viatge de la comarca de la Marina Baixa.

L’alcalde de la localitat, Jaume Llinares, ha apuntat que amb aquest acord es potencia l’associacionisme i es treballa de manera col·lectiva públic-privada en la millora de la imatge turística i empresarial.

El conveni suposa la promoció del destí Altea en les diferents xarxes socials i activitats d’àmbit nacional realitzades per AVIBE durant aquest any 2022 “per a contribuir a l’enfortiment i diversificació de l’oferta turística del municipi d’Altea, per a promocionar les seues activitats turístiques, així com posicionar tant a Altea com a la nostra associació, potenciant a Altea com a destinació turística, la seua sostenibilitat, gastronomia, cultura, etc…”

A més, suposa la incorporació de la imatge corporativa de l’Ajuntament d’Altea en els suports gràfics en les diferents accions de l’Associació i la participació dels membres de la Junta Directiva de AVIBE en els òrgans consultius d’Altea en matèria de turisme.

Per part seua, l’Ajuntament estableix una línia de subvenció de 1.650 euros a càrrec d’aquestes activitats promocionals i designa a l’edil de Turisme com a responsable del seguiment d’aquest primer conveni amb AVIBE.

Per part seua, per a la regidora de turisme, Xelo González, “aquest tipus d’acords enforteixen la promoció turística que realitzem des de l’Ajuntament d’Altea mostrant la nostra oferta i la diversitat que ofereix el nostre municipi”.

Pin It on Pinterest