Select Page

L’edil exposa el cas d’Altea com a primer DTI certificat de menys de 50.000 habitants

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Xelo González, ha participat hui, acompanyada per la tècnica de Turisme, Ana Pérez, en el Curs de Destinacions Turístiques Intel·ligents, que ha impartit la Diputació de València, de manera en línia a agents del sector.

L’edil ha impartit la formació La governança com a peça clau dels DTI, en la qual ha exposat el cas d’Altea, primer DTI certificat de menys de 50.000 habitants amb la norma UNE 178501:2018.

Durant la seua intervenció, Xelo González, ha exposat l’important treball realitzat de manera conjunta des de totes les àrees del Consistori, per a aconseguir aquesta certificació. “Per a la consecució d’aquest objectiu l’Ajuntament d’Altea es va presentar a la segona convocatòria dels PSTD, obtenint-la amb alta puntuació, amb l’objectiu principal de dotar tecnològicament la destinació. A aquest efecte, l’Ajuntament d’Altea ha iniciat el procés d’implementació de 13 dels 23 projectes, que estan lligats directament amb les tecnologies”.

Altea té clara la importància que té el turisme com a activitat econòmica i social, i per això treballa amb una estratègia per a millorar la destinació. Actualment, el municipi treballa especialment amb quatre productes: naturalesa, ciclisme, cultura i nàutica.

“El treball que realitzem aquests anys no sols ha donat els seus fruits quant a la certificació i l’obtenció de fons per a desenvolupar la nostra estratègia turística, com són els dels Plans de Sostenibilitat Turística, sinó que ha col·locat a Altea en l’avantguarda del sector. Som un exemple de gestió en congressos i formacions”, ha finalitzat la regidora de Turisme, Xelo González.

Pin It on Pinterest