Select Page

La mostra aglutina les exposicions “Dones fent història” i “Dones d’Altea”.

 Des de hui mateix i durant tot el mes de març es poden visitar, a la Casa de Cultura d’Altea, les dues exposicions que baix el lema “visibilitzant les dones”, ha presentat la regidora d’Igualtat , Vicenta Pérez.

Una cita en què concorren dues mostres “Dones fent història” i “Dones d’Altea”, que com ha indicat l’edil, “tenen per objecte donar a conèixer algunes de les dones que han tingut un paper rellevant a la història i que per la seua condició de dona no han estat valorades el que mereixien”.

“Una de les exposicions va néixer fa 3 anys quan es va buscar informació per recopilar noms de dones d’Altea rellevants i ens vam trobar que estaven invisibilitzades, com ha passat a allò de la història a tot el món”; ha explicat la responsable municipal d’Igualtat, que ha afegit que, “aleshores es va creure oportú organitzar l’exposició “Dones d’Altea”. A la mostra es representen les tasques professionals que van emprendre les dones i que sense elles la història de la societat no hagués sigut la mateixa, ja que les dones representem el 50% de la societat”.

Pel que fa a l’exposició de les dones que han fet història, Pérez hi ha apuntat; “l’altra exposició que presentem és la de “Dones fent història” que també està formada per dones rellevants a la història. Apareixen dones que el que han fet és lluitar per la pau i els drets humans. A l’exposició hi ha les cares de les dones, que són i el motiu pel qual se les ha destacat”.

“Crec que són dues exposicions molt interessants i convide la ciutadania que les visite”; ha conclòs Vicenta Pérez.

 

 

Pin It on Pinterest