Select Page

Confraria i Ajuntament segueixen treballant en pròximes edicions. 

La Confraria del Castell de l’Olla i l’Ajuntament d’Altea segueixen treballant en una nova edició de l’esdeveniment pirotècnic. No en va, esta mateixa setmana ha tingut lloc una reunió de treball dels diferents ens implicats en l’organització i finançament del Castell de l’Olla. Reunió a la qual assistia la regidora de Turisme, Xelo González, i en la qual s’anunciava que el periodista Toni Cabot Saval serà l’autor del text poètic del Castell de l’Olla d’Altea per a l’edició d’agost de 2022.

A la cita assistia el periodista, que intercanviava impressions amb l’organització del Castell, presidida per José Pérez Gorgoll.

Com ha explicat el president de la Confraria, Toni Cabot farà tàndem amb l’il·lustrador Paco Roca, que desenvoluparà el cartell anunciador per als focs artificials de 2022 i que de nou dispararà Ricardo Caballer, RICASA.

En paraules de José Pérez Gorgoll, “com és ja tradició, per a l’elaboració del cartell i el text proposem persones de reconegut prestigi que han donat suport la nostra festa de foc. Toni Cabot és un gran coneixedor del Castell de l’Olla d’Altea i sempre ens ha mostrat una enorme sensibilitat per difondre la nostra festa en honor a Sant Llorenç”. “És una alegria que Cabot, alacantí de pro, haja acceptat acompanyar-nos en esta aventura perquè és sabedor a la perfecció del sentit d’esta festa de foc i el mar i el compromís que tenim per preservar el patrimoni immaterial de les festes de la Comunitat” ; ha afegit el president de la Confraria.

Per la seua banda, Toni Cabot ha ressaltat que “per a mi és un immens honor realitzar el text literari del Castell de l’Olla d’Altea de l’any que ve. Una festa i tradició a la qual tant afecte tenim els alacantins i a la que espere aportar el millor per al seu èxit en l’edició de 2022 i de tal manera transmetre la il·lusió que els confrares posen en la seua festa, una festa cultural que és un referent internacional”.

En la trobada participava també el president de la Diputació d’Alacant i president del Patronat de Turisme Costa Blanca, Carlos Mazón Guixot.

Finalment, l’edil de Turisme agraïa a la confraria el treball que any rere any realitza en pro d’un esdeveniment emblemàtic de l’agost a Altea, que s’ha convertit en un dels reclams destacats del municipi i que per motius de seguretat a causa de la pandèmia del COVID-19 no ha pogut veure la llum en els dos últims anys. González ha posat de manifest, una vegada més, la disposició de l’Ajuntament a donar suport a este multitudinari esdeveniment que congrega a Altea, principalment a la platja de l’Olla, a milers de persones el segon dissabte d’agost. “Des de l’Ajuntament seguirem aportant finançament i recursos perquè el Castell de l’Olla continue en futures edicions”.

Pin It on Pinterest