Select Page

La regidoria de Joventut ha organitzat per al proper dilluns 5 de juliol un Mistery Box amb temàtica LGTBI +. L’activitat tindrà lloc al Centre Juvenil de 17:00 a 21: 00h. Així ho ha indicat l’edil d’àrea, Marta Lloret.

Com ha explicat Lloret, “els participants hauran d’anar superant proves de l’Escape Room amb les fites més importants de la història de l’col·lectiu”.

Els grups de participants seran d’entre 4 i 6 persones; ha matisat l’edil.

En paraules de Marta Lloret, “des del departament de Joventut fomentem que els i les joves creixin amb valors com la llibertat d’expressió, de ser i sentir, el respecte, la diversitat i l’amor lliure. Un món respectuós i tolerant és el que necessitem en la societat diversa que tenim “.

Les inscripcions seran per correu electrònic a joventut@altea.es o telefonant a l’627.472.083.

Pin It on Pinterest