Select Page

La regidoria de Joventut ha posat en marxa un concurs en línia de relats breus, màxim dos pàgines, destinat a joves de 12 a 30 anys i la temàtica ha de ser LGTBI. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Marta Lloret.

Segons els detalls aportats per l’edil, els relats es presentaran amb un pseudònim en joventut@altea.es  abans de les 23: 59h del 24 de juny.

“Un vegada tots presentats, els penjarem al Instagram de la Regidoria de Joventut (@joventutaltea) i hi haurà de termini tot el cap de setmana, des del dia 25 de juny fins al diumenge 27 a les 23:59h per donar m’agrada a les propostes que més vos agraden. El resultat es donarà a conèixer el dilluns dia 28 de juny, anomenarem al guanyador o guanyadora del relat que tinga més m’agrada, qui rebrà un lot de jocs de taula”; ha explicat Marta Lloret.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut.

Pin It on Pinterest