Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Comerç, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea. Entre els objectius del qual es troba la posada en pràctica d’accions conjuntes promocionals i de dinamització turística del comerç i empresariat local. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Miguel de la Hoz.

Este conveni comporta una dotació econòmica de 3.000€ que el consistori concedeix a ALCEA per facilitar la realització d’activitats de promoció i animació comercial. Per la seua banda, ALCEA es compromet a l’elaboració d’estratègies que potencien la competitivitat i la consolidació de les Pimes comercials locals com a incentiu turístic; segons ha explicat el responsable municipal de Comerç.

En el transcurs de la signatura del conveni, Miguel de la Hoz ha agraït a ALCEA “la feina que durant tot l’any l’associació realitza en pro de la dinamització comercial i empresarial d’Altea”. “Són moltes les accions en què ALCEA s’implica i amb este conveni venim a ratificar també el seu bon fer”; ha conclòs l’edil.

Pin It on Pinterest