Select Page

Demà, 25 de març, acaba el termini de presentació de sol·licituds per a optar a les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir, destinades a l’empresariat autònom i / o microempreses de fins a 10 empleats. Així ho recorda l’edil de Foment de l’Ocupació, Maria Antònia Laviós.

Segons les dades aportades per l’edil, fins al dia de hui s’han presentat 240 sol·licituds, de les quals la major part corresponen a empreses del sector de l’hostaleria.

Com indica l’edil, “estes ajudes concretes s’ofereixen per als sectors de l’hostaleria, restauració, cultura, oci i esports que tinguen la seua activitat a Altea. L’ajuda per a cada persona autònom o microempresa és de 2.000€ fixos, més 200€ per persona ocupada, fins a un màxim de 4.000 € “.

El pressupost de les Ajudes Parèntesi per al municipi d’Altea és de 1.371.921€ i d’esta quantia, l’Ajuntament aporta 205.788€, el que suposa el 15% de l’ajuda total. La resta procedeix de la Diputació Provincial d’Alacant, en un 22,5% i en un 62,5% de la Generalitat.

Les sol·licituds s’han de tramitar a la Seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea https://altea.sedelectronica.es/info.1 on apareixerà com a tràmit destacat, amb el nom: “Ajudes Parèntesi Altea” i allà trobaran tota la informació i instruccions.

Pin It on Pinterest