Select Page

Segons les dades oficials, facilitades per la Generalitat Valenciana, hui divendres 5 de març, a Altea hi ha 6 casos actius diagnosticats amb PCR+. Des que va començar la pandèmia hi ha 1.160 casos declarats i 26 defuncions.

A través del xat https://covidcv.netlify.app/ habilitat per la Generalitat Valenciana, es pot consultar la incidència del virus teclejant el nom del municipi per a conèixer les últimes dades de forma molt ràpida.

Des de l’Ajuntament d’Altea es recorda a la població la necessitat de mantindre les mesures d’higiene, seguretat i de distanciament social, així com l’ús obligatori de la màscara, per a evitar contagis. D’altra banda, es demana a la ciutadania que comprove la informació que rep abans de reenviar-la, atès que s’estan compartint informacions falses i no verificades. El departament de Comunicació de l’Ajuntament s’encarregarà d’actualitzar setmanalment les dades.

Per a més informació, es poden consultar les dades actualitzades de COVID-19 de tots els municipis de la Comunitat Valenciana a través del següent enllaç http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas, a més del número 900 300 555, habilitat en cas de sospita de símptomes.

Pin It on Pinterest