Select Page

La Pública ha intensificat les labors de neteja i desinfecció de la localitat, posant especial atenció en les zones amb major afluència de persones. Així ho ha explicat el regidor responsable de la Pública, Diego Zaragozí qui ha assenyalat que “a Altea sempre hem mantingut les labors de desinfecció però en aquests moments i, donat l’increment preocupant de la incidència de la COVID-19 en el nostre municipi, hem reforçat encara més els treballs”. I és que, segons l’edil “des de les festes nadalenques hem tornat a activar el mateix protocol que a l’inici de la pandèmia i durant el confinament, realitzant un reforç de torns i centrant-nos diàriament en les zones de major risc com els centres de salut, farmàcies, col·legis, espais públics, etc”.

En aquests moments, La Pública compta amb quatre màquines hidronetejadores i cinc operaris, tant en torns de matí com de vesprada.  Zaragozí va destacar que “s’han fet torns estables durant les 24 hores del dia per a tots els serveis. L’objectiu és vetlar per la seguretat dels treballadors i que els contactes siguen sempre entre compartiments estanc, i així delimitar l’abast de possibles contagis dins de l’empresa i garantir el servei”.

L’edil ha destacat que “es treballa de manera indistinta netejant i desinfectant ja que la desinfecció sense neteja no és tan efectiva”. Diego Zaragozí ha recordat que “a més es van adquirir dues motxilles polvoritzadores elèctriques, per a poder fer una desinfecció amb més detall en aquells llocs on els vehicles no tenen accés”.  Els productes que s’usen en aquestes labors es componen de lleixiu diluït, seguint la proporció que marca el Ministeri de Sanitat i productes de neteja amb amonis quaternaris.

Pin It on Pinterest