Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat, s’ha desplaçat este matí a l’I.E.S Altaia i a l’I.E.S Bellaguarda per a fer lliurament dels premis de l’II Certamen de relats breus sobre micromasclismes.

Quatre han sigut els premiats pels seus diferents escrits, en el qual participaven alumnat dels dos instituts alteans. El primer premi se l’ha emportat Llibertat Peiró Miralles, per la seua obra “Mujeres”. Quant al segon premi s’ha produït un empat, per la qual cosa, dos han sigut els premiats: Jose Rubén Oltra Navarro pel relat “Igualtat” i Ángela María Moltó Posea, per la seua obra “Oportunidades”. Finalment, el tercer premi ha recaigut en Aitana Granja Valls, per l’escrit de “Sara”.

L’edil ha agraït la participació a tot l’alumnat i la implicació per part del professorat amb les activitats que s’organitzen des de la Regidoria d’Igualtat.

Pin It on Pinterest