Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha donat a conèixer que d’ara en avant es publicaran les dades oficials facilitades per la Generalitat Valenciana, relatius a la COVID-19 a Altea. Aquesta informació estarà disponible a la web d’Altea i en les respectives xarxes socials de l’Ajuntament: Facebook, Twitter i Instagram.

Segons les dades oficials, actualitzats hui dia, divendres 4 de setembre, a Altea hi ha 11 casos actius diagnosticats amb PCR+.

Des del Consistori Municipal es recorda a la població la necessitat de continuar mantenint les mesures d’higiene i seguretat, així com de distanciament social, per a evitar contagis. D’altra banda, es demana a la ciutadania que comprove la informació que rep abans de reenviar-la, atés que s’estan compartint informacions falses i no verificades.

Finalment, l’Ajuntament d’Altea vol transmetre a la població un missatge de tranquil·litat perquè, actualment, la situació està controlada i no hi ha motius d’alarma. Encara així, s’insisteix a no baixar la guàrdia i mantindre sempre les mesures d’higiene, seguretat i de distanciament social, així com l’ús obligatori de la màscara.

Per a més informació, es poden consultar les dades actualitzades de la COVID-19 de tots els municipis de la Comunitat Valenciana a través del següent enllaç http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas, a més del número 900 300 555, habilitat en cas de sospita de símptomes.

Pin It on Pinterest