Select Page

La regidoria de Cultura presenta el concert d’estiu de la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense (SFA), que actuarà este dissabte 22 d’agost, a les 19:30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament d’Altea.

L’edil responsable de l’àrea, Aurora Serrat, ha declarat que “és un plaer veure com la cultura torna als escenaris, més encara si es tracta de la Societat Filharmònica Alteanense, perquè des de l’Ajuntament d’Altea hem estat al costat de les societats musicals municipals en este temps tan difícil i incert”. La regidora ha convidat a tots els amants de la música a gaudir d’esta proposta cultural que tindrà lloc a l’aire lliure.

L’entrada és gratuïta. L’aforament està limitat a les cadires disponibles i no podrà haver-hi públic dempeus. Es recorda que s’han de seguir les mesures especials de prevenció de la COVID-19.

Pin It on Pinterest