Select Page

La regidora Maria A. Laviós, encarregada de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea, ha donat a conèixer que a partir del dia de hui, 15 de juny, el servei de cita prèvia es portarà a terme a través de la pàgina web: www.altea.es/citaprevia.

Segons ha explicat l’edil, “cal sol·licitar cita prèvia a través de l’enllaç facilitat, que està disponible 24 hores i per a qualsevol procediment, i per tant, el servei de Whatsapp, que estava disponible durant l’Estat d’Alarma, queda suspès”. Per a la gent que no pot demanar esta cita prèvia a través de la pàgina web, s’han habilitat els telèfons 96 688 30 10, 96 584 63 28 i 96 584 13 00 en horari de 9:00 a 13:30 hores de dilluns a divendres. La resta de tràmits també es poden fer a través de la seu electrònica: altea.sedeelectronica.es.

Degut a la situació actual, este servei continua portant-se a terme per evitar cues innecessàries i “cal recordar als usuaris que per ser atesos han de demanar cita prèvia i que, una vegada entren a l’edifici, han de respectar la distància de seguretat, portar mascareta i utilitzar el gel hidroalcohòlic de l’entrada”, ha assenyalat Laviós.

La regidora ha destacat el gran treball que s’ha portat a terme en l’OAC, atenent presencialment en estes circumstàncies i mantenint-se com un dels pocs Ajuntaments que no han parat des de l’inici de l’Estat d’Alarma i ha fet un especial agraïment als treballadors i treballadores que han atès un total de 1691 persones, ajudant amb l’obtenció del certificat digital i altres procediments.

Pin It on Pinterest