Select Page

La regidora de Festes, Marta Lloret, ha anunciat la suspensió final de totes les festes de barri que es celebren cada estiu a Altea, des de maig fins a setembre. ‘’Per ordre de celebració, la Santíssima Trinitat, que es celebra al mes de maig; Sant Joan i Sant Antoni, al mes de juny; Sant Pere, Sant Jaume i Santa Anna, al mes de juliol; Sant Roc, Sant Llorenç, Sant Isidre i Sant Lluís, al mes d’agost i Sant Tomàs, al mes de setembre, s’ajornen al 2021. Les seues respectives comissions estan d’acord i volen continuar per tal de gaudir de les seues festes més estimades l’any vinent’’, informava Lloret.

Marta Lloret ha recordat que ‘’les Festes Majors en honor al Santíssim Crist del Sagrari i els Moros i Cristians en honor al nostre patró Sant Blai van ser suspeses el passat 27 d’abril del 2020 per motius de seguretat a causa de la pandèmia del coronavirus’’. I afegia que ‘’’seguim esperant que, arribat el moment, puguem celebrar algun acte. Així i tot, esperarem totes les festes del 2021 amb moltíssimes ganes i il·lusió’’.

Al respecte de la celebració de les festes d’hivern, com són Santa Bàrbara i la Puríssima d’Altea la Vella, Marta Lloret explicava que ‘’per ara no hem valorat la situació de les festes de barri d’hivern, ja que es celebren al mes de desembre i, potser, la situació haja canviat i les puguem celebrar en gran part i gaudir d’una vesant de la nostra cultura, com són les festes’’.

Finalment, la regidora agraïa ‘’la comprensió dels alteans i alteanes, festers i festeres. Este any, sense cap mena de dubte, deixarà en nosaltres un buit que aconseguirem omplir en 2021 fent que els nostres carrers estiguen més plens, si cap, de llum, color, música, pólvora i vida’’.

Pin It on Pinterest