Select Page

De la Hoz ha volgut agrair ‘’el gran treball i esforç extra que estan realitzant en estos moments difícils, per garantir la salut i la seguretat de la ciutadania’’

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana han començat a realitzar-se les proves de COVID-19 a tots els agents de la Policia Local de la localitat. L’edil de l’àrea, Miguel De la Hoz, ha explicat que ‘’des de la Regidoria creiem que la seguretat dels nostres agents és primordial, per això les anàlisis es realitzaran a tota la plantilla de Policia Local en actiu i als voluntaris de l’Agrupació de Protecció Civil d’Altea’’.

De la Hoz ha destacat que ‘’els test han estat adquirits en el laboratori PENTA d’Altea. Estos test indicaran també si algun agent té anticossos’’.

El personal d’este laboratori és l’encarregat de realitzar les extraccions de sang a les dependències de la Policia Local. Posteriorment, les mostres de sang són portades a laboratori on s’analitzen i s’expedeixen els resultats.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha assenyalat que ‘’des de la Regidoria tenim preparat un protocol per si hi haguera un positiu en COVID-19’’. I ha informat que ‘’ja tenim uns allotjaments acordats i totalment preparats a disposició de la Policia Local per si cal aïllar algun agent’’. ‘’A més d’això, -ha aclarit l’edil-, una vegada tinguem realitzats tots els test, es tornaran a repetir en les pròximes setmanes’’.

De la Hoz ha volgut agrair ‘’el gran treball i esforç extra que estan realitzant tant la nostra Policia Local com Protecció Civil i la resta de Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat en estos moments difícils, per garantir la salut i la seguretat de la ciutadania’’.

PENTA, Centro de Análisis Clínicos y Diagnóstico Molecular, és una empresa que desenvolupa la seua activitat a Altea i que ofereix serveis de laboratori de referència i proves especials, amb la més alta qualitat i garantia. Els professionals que la dirigeixen provenen del sector mèdic sanitari, amb experiència específica en els camps de l’anàlisi clínica, la formació i gestió integral de laboratoris.

Pin It on Pinterest