Select Page

Atenent la pandèmia provocada pel coronavirus, i d’acord les sabudes recomanacions de confinament domiciliari, des de la regidoria de Cultura, encapçalada per Aurora Serrat, i l’organització dels Premis Altea, s’ha decidit ajornar la gala de lliurament dels Premis Altea de Literatura i Investigació.

La regidora ha explicat que ‘’els Premis es donaran a conèixer en temps i forma mitjançant l’anunci corresponent, però s’entregaran a la gala, posteriorment, quan s’establisca nova data’’. Motiu pel qual des de la pròpia regidoria i organització dels Premis demanen disculpes a totes les persones que s’hagen vist afectades per esta decisió, marcada per l’estat d’alarma.

Tot i que ja s’estan sospesant dates alternatives, l’organització de la gala quedarà supeditada a l’evolució de la present crisi sanitària. La regidora de l’àrea ha informat que ‘’la nova data de la gala per al lliurament dels Premis Altea serà anunciada oportunament tan bon punt se supere la incidència de la COVID-19’’.


En la present edició s’ha establert un nou rècord de participació amb un total de 120 originals: 55, al Premi Carmelina Sánchez-Cutillas de Novel·la i Prosa Creativa; 54, al premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil; i 11, al Premi d’Assaig i Investigació Francesc Martínez i Martínez.


Cal recordar que enguany la gala dels Premis Altea de Literatura i Investigació homenatjarà la memòria del pintor Batiste San Rok (Altea 1937-2016), Premi Estela d’Honor 2020. L’Ajuntament d’Altea ha fet una invitació pública a totes les persones que tinguen a sa casa obra de Batiste San Rok perquè col·laboren enviant a cultura@altea.es fotos de les pintures del singular artista, a fi de crear un museu virtual que serà presentat durant la gala.

Pin It on Pinterest