Select Page

La regidoria de Cultura, encapçalada per l’edil Aurora Serrat, ha emès un comunicat en el qual s’informa de la cancel·lació de les actuacions al Palau Altea programades per als dies 12, 13 i 14 de març, emmarcades en el Beatik Altea Festival. Aquesta decisió ve motivada a causa de l’evolució de la situació des que l’Organització Mundial de la Salut va declarar el passat mes de gener que la situació en relació al covid-19 suposava una emergència de salut pública d’importància internacional. ‘’I, segons han començat a aparèixer els primers casos al nostre país, es fa necessari adoptar una sèrie de mesures, que no s’estima convenient demorar, per garantir la protecció dels nostres veïns, concretament el públic del Beatik Altea Festival, esdeveniment organitzat per aquesta regidoria’’, indica l’edil en l’esmentat comunicat.

Amb la intenció de protegir en la major mesura al públic, el comunicat detalla els concerts cancel·lats: dijous, 12 de març, OSB (Oboè: Guillermo Sanchis); divendres, 13 de març, Beatik Altea Festival: Swing Machine Orquestra i el dissabte, 14 de març, Beatik Altea Festival: OSB (flauta: Júlia Gàllego).

El comunicat assenyala que ‘’s’habilitarà el procediment per a la devolució de l’import de les entrades adquirides, que serà degudament publicitat’’.

L’edil finalitza el comunicat demanant ‘’la màxima comprensió i suport a les mesures que aquest Ajuntament s’ha vist obligat a adoptar’’.

Comunicat – Comunicado BEATIK ALTEA FESTIVAL

Pin It on Pinterest