Select Page

La 37ª edició de la Mostra d’Artesania ja compta amb els artesans seleccionats que participaran este any a la Plaça de l’Església. La Mostra d’este 2020 tindrà lloc del 8 al 12 d’abril, en Setmana Santa, i del 27 de juny al 30 d’agost.

Seguint amb la dinàmica de l’any passat “hi haurà artesans que participen durant tota la Mostra i d’altres aniran canviant a l’estiu”, ha explicat la regidora de Cultura, Aurora Serrat. En total seran 19 els estands que componen la Mostra i segons les dades aportades per l’edil “hi ha artesans nous que volen formar part d’esta edició i artesans que repeteixen l’experiència”.

Respecte a la selecció dels estands, Aurora Serrat ha destacat que “la presentació d’obres ha sigut molt variada, completa i amb gran professionalitat del tractament dels materials, pel que hem hagut de prendre una difícil decisió”. L’elecció dels participants ha seguit els criteris bàsics de qualitat artística, originalitat i grau de manipulació artesanal.

La responsable de Cultura també ha comentat la presència que tindrà la  ceràmica “feia temps que sols entrava un ceramista i este any seran tres”. La Mostra també comptarà amb objectes artesanals com llampares, titelles o altres creacions realitzades amb fusta, cuiro o paper, entre altres materials.

El jurat ha estat format per Aurora Serrat, regidora de Cultura; Luis Rama Anda, president de la Unió d’Artesans d’Altea, UNART; Felipe Marcos, representant d’UNART; Lucía Lorente R, representant d’UNART; Pablo A. Caporali, representant d’UNART; Stuart Ward, representant d’UNART; Coque Aranda, representant d’UNART; Pepi Durà Borja, tècnica de Comerç i Ignacio Beltrán, tècnic de Cultura.

Pin It on Pinterest