Select Page

El passat divendres es reunia este consell municipal i, entre d’altres aspectes, es va presentar el logo del mateix

D’igual manera es va tractar l’actualització dels membres del Consell, així com es va donar compte de les activitats del passat 25 de novembre, Dia Internacional Contra les Violències Masclistes. Amb motiu del 25N, Altea va participar en diferents propostes, baix el lema ‘’Altea té nom de Dona’’, i com ressaltava la pròpia regidora: ‘’va ser un dels 25N més reivindicatius degut a tot el que està ocorrent i com la societat cada vegada és menys tolerant amb la violència i actituds masclistes’’.

El Consell també va començar a perfilar i treballar en les activitats que es duran a terme el proper 8 de març ‘’Dia de la Dona’’, data en la que Altea, tal com avançava la regidora d’Igualtat, “sempre presenta un variat ventall d’actes de conscienciació i reivindicació’’.

Per últim, Vicenta Pérez agraïa tant  l’assistència com la tasca que desenvolupen totes les dones que formen part del Consell, així com també destacava, una vegada més, ‘’la importància de la igualtat, el convenciment i l’educació per aconseguir eixa societat de progrés on el fi de la violència masclista i el fi del masclisme en qualsevol de les seues formes siga una realitat’’.

Pin It on Pinterest