Select Page

L’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal ha reparat els danys ocasionats pel temporal marí de la passada setmana en platges i passejos del municipi. Una intervenció immediata que permetia als usuaris gaudir amb normalitat d’aquests espais durant aquest pont de la Constitució. Així ho ha indicat l’edil d’Infraestructures i responsable de la PDM, Diego Zaragozí.

Segons ha explicat l’edil d’àrea, “l’actuació consistia principalment en la neteja de totes les platges del municipi, la retirada d’algues i pedres de les passejades i l’eliminació de les escombraries que havia tret l’intens onatge; així com la consolidació d’àrids en les zones més delicades “.

Diego Zaragozí ha recordat la visita a les zones afectades que van realitzar la passada setmana els regidors de Turisme, Urbanisme i Patrimoni, el mateix i l’alcalde, Jaume Llinares, que servia per valorar els desperfectes causats pel temporal i actuar immediatament amb l’objectiu de tornar a la normalitat la costa alteana. Un objectiu que ha pogut ser complert al tractar-se de desperfectes lleus.

Pin It on Pinterest