Select Page

CV MELILLA 3

ALTEALIFE CVA 2

Parcials: 25-22, 16-25, 19-25, 25-16 i 15-12.

El Altealife no va fer un bon partit davant del Melilla en el debut de les alteanes en la competició de lliga. Les de Melilla van posar més ànima en les jugades importants del partit i es van emportar el xoc.

Malgrat això, l’equip que entrena Javi Mora no li va perdre la cara al partit i després de perdre el primer set, van saber refer-se i començar a recuperar el seu joc per imposar-se en les dues següents mànegues.

L’equip alteà semblava tenir més a prop la victòria però de nou van tornar els dubtes i els errors en recepció per servir en safata el quart set a les locals, que no van abaixar els braços en cap moment.

Amb dos sets per cada equip es va arribar al Tie Break, en què el CV. Melilla va arrencar molt fort amb el suport del nombrós públic que seguia el xoc des de les grades del Pavelló Javier Imbroda. Parcials inicials de 3-0 i 6-2 per a les de Melilla, semblaven indicar que la victòria de les locals en el cinquè i definitiu set aniria per la via ràpida. Però de nou van sortir els centelleigs d’un equip, el alteà, que ha de començar a ser més regular i mostrar a la pista el seu autèntic nivell de joc.

Punt després punt, el Altealife va anar reduint diferències per situar-se al capdavant del marcador amb un clar 8-12, que posava més a prop el triomf al CV Altea; però va arribar el moment de protagonisme del primer àrbitre, que es va obstinar a perjudicar les nostres amb xarxes inexistents, pilotes que anaven fora després rematada de les locals, una targeta vermella evitable que va regalar un punt més al Melilla, per exasperar a l’Altea que va tenir de lluitar contra tots els elements a la recta final del partit. Com a mal menor, les alteanes aconsegueixen un punt en aquest llarg primer desplaçament. Així que ara toca entrenar dur i seguir perfilant l’equip de cara al pròxim partit de lliga. Serà el diumenge 13 d’octubre al Palau Esports d’Altea a partir de les 12:00 hores, on les d’Altea rebran al Nevadis Albolote 16 de Granada.

Pin It on Pinterest