Select Page

El pròxim 25 d’agost a les 21.00h en el pàrquing dels Escoles Velles d’Altea la Vella es projectarà la pel•lícula “Cazafantasmas”, emmarcada en la iniciativa del Cinema d’Estiu gràcies a la col•laboració entre les regidories de Cultura i Altea la Vella, regides per Maria Antonia Laviós i Aurora Serrat.

L’edil d’Altea la Vella ha explicat que “debut al bon acolliment del cicle de cinema realitzat durant l’hivern, les àrees de Cultura i Altea la Vella hem organitzat aquesta projecció a l’aire lliure”. Laviós ha afegit que, “s’ha triat la versió de l’any 2016, protagonitzada per figures femenines, per a reivindicar el paper de la dona”.

Per part seua, la regidora de Cultura ha puntualitzat que, “la pel•lícula triada és una comèdia per a tots els públics, l’entrada és gratuïta i està permés portar menjar en tractar-se d’un espai obert”.

Cultura i Altea la Vella han convidat a la ciutadania i visitants a gaudir d’aquest esdeveniment a l’aire lliure.

Pin It on Pinterest