Select Page

L’edil de Turisme, Xelo González ha presentat el nou fullet turístic de l’estiu editat per l’àrea municipal que dirigeix. Un tríptic que recull l’àmplia oferta cultural i d’oci que els alteans i turistes podran gaudir en els pròxims mesos. Durant la compareixença, la regidora ha estat acompanyada per la tècnica de l’àrea, Ana Pérez.

Xelo González ha explicat que el fullet combina les propostes de les diferents àrees municipals per a l’estiu, com són La Mostra d’Artesania, Alteatre, Música a Boqueta Nit, amb les accions programades per l’àrea de Turisme, com les Rutes Guiades i Camins d’Altea; a més de dedicar-li un espai a l’important esdeveniment estival del Castell de l’Olla que, com cada any se celebra el segon dissabte d’agost a la platja de l’Olla i al qual acudeixen milers de persones per presenciar en directe aquest grandiós castell de focs artificials que es dispara en un marc incomparable com és la badia d’Altea.

González ha assenyalat la gran acceptació que durant tot l’any tenen les visites guiades i que en època estival es fan coincidir amb les festes locals; un altre dels atractius alteans de l’estiu, en què la cultura, i tradicions són el seu referent.

Les visites guiades previstes són la “Ruta de Cap Blanc i els Arcs”, el 26 de juliol, festes de Sant Jaume. A l’agost, el dia 4, “Ruta Quintanes i Barranquet”, festes de Sant Roc; el 9 “Ruta per la Via Dianium-Camí Reial”, festes de Sant Llorenç; el dia 18, “Ruta Cap Blanch i els Arcs”, festes de Sant Isidre i el 25 “Ruta Quintanes i Barranquet”, festes de Sant Lluís. Al setembre, el dia 1, es repetirà la “Ruta per la Via Dianium-Camí Reial”, festes de Sant Tomàs.

Pel que fa a les rutes Camins d’Altea, a través de les quals es pot conèixer el paisatge rural del municipi, patrimoni i la seua història, cinc són les que conformen el programa: Camí Reial; Altea la Vella; L’Algar; Quintanes i Barranquet; Cap Blanch i els Arcs.

Tant les visites guiades com les rutes Camins d’Altea són activitats gratuïtes, a les quals cal inscriure’s a l’oficina de Turisme de forma presencial, telefònica o via Internet. Així ho ha apuntat la responsable municipal d’àrea, que ha recordat l’horari d’aquesta oficina ubicada al passeig Sant Pere 14. Un horari que en època estival es veu ampliat i és de 10:00 a 14:00h i de 17:00 a 20:00h de dilluns a dissabte. Els diumenges l’oficina estarà oberta de 10:00 a 14:00h. A més a més, l’edil ha informat que a la Plaça de l’Església, en ple Poble Antic, hi haurà habilitat un punt Tourist Info a partir de demà mateix i fins al 15 de setembre en horari de 19:00h a 24:00h.

Com a novetat, el fullet que hui s’ha presentat ha estat editat en paper reciclat, amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat del medi ambient.

La regidora de Turisme ha conclòs convidant a alteans, alteanes i turistes a gaudir de les activitats que l’Ajuntament prepara per aquest llarg període de vacances en què Altea multiplica la seua població.

Fullet d’activitats a l’estiu

Pin It on Pinterest