Select Page

Davant l’onada de calor que a partir de hui dimecres 26 de juny afecta la Comunitat Valenciana i atenent a l’avís especial emès per l’Agència de Seguritat i Emergències de la Generalitat, la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Altea, a través del seu regidor José Luís León Gascón, recomana a la població seguir una sèrie de mesures de prevenció que eviten problemes de salut derivats de temperatures extremes.

El regidor de Sanitat ha posat l’accent en les cinc precaucions bàsiques que la ciutadania ha de tenir en compte en aquestos dies, en què les temperatures superaran els 35º en la majoria dels casos, com és anar amb compte amb el sol entre les 12:00 i les 16:00h, evitant l’exposició en aquestes hores centrals i també la realització d’exercici en les hores més caloroses; utilitzar cremes protectores adequades; beure abundant aigua i suprimir l’alcohol i la cafeïna; tenir la màxima precaució en els vehicles, no deixant mai ningú dins, tampoc mascotes i, finalment, extremar la cura amb les persones més sensibles, majors, malalts i infància, assegurant-se la seua hidratació.

José Luís León Gascón recorda que, “els valors extrems s’esperen entre el proper divendres 28 i diumenge 30, tot i que no es descarta que es prolonguen alguns dies més”; i incita a la població “a seguir aquestes mesures bàsiques i senzilles que poden evitar el greu problema de salut que suposa patir un colp de calor, que en alguns casos pot arribar a no superar-se”.

Pin It on Pinterest