Select Page

Amb els 8 vots favorables del seu grup municipal de Compromís i els 4 del PSPV-PSOE, el fins ara alcalde, Jaume Llinares, ha estat reelegit alcalde de l’Ajuntament d’Altea.

Els 2.789 vots aconseguits en la jornada electoral del 26 de maig passat van fer de Compromís el grup més votat a Altea i per tant situaven a Jaume Llinares en l’opció més probable de ser novament alcalde d’Altea. Una opció que hui s’ha materialitzat per majoria absoluta ja que, a més dels 8 regidors de la seua formació, els quatre electes del PSPV-PSOE també l’han votat a favor en l’acte d’investidura. Fet, el del suport del PSOE, que es donava a conèixer ahir amb l’anunci del pacte de govern Compromís-PSOE que anunciaven Jaume Llinares i Vicenta Pérez; caps de llista de les seues respectives candidatures.

En un abarrotat saló d’actes del Centre Social, entre els quals es trobaven familiars i amics dels regidors electes, Jaume Llinares ha estat proclamat alcalde d’Altea per a la legislatura que, amb un ambient d’alegria, ha quedat inaugurada.

La Mesa d’Edat ha estat formada pel mateix Jaume Llinares com el més major dels edils, qui l’ha presidit, i per Marta Lloret, la menor dels regidors. Ha estat el president de la Mesa el que ha declarat constituïda la Corporació, una vegada que els electes han pres possessió dels seus càrrecs com edils, que ho han fet per ordre alfabètic.

En un context de satisfacció, especialment per part de Compromís i els seus simpatitzants, ja que és la primera ocasió que el seu grup guanya les eleccions locals i ha aconseguit augmentar en dos els regidors respecte a la passada legislatura, el ja revalidat alcalde d’Altea s’ha dirigit als presents i emocionat els ha saludat i donat les gràcies per acompanyar-lo en el dia de hui. Llinares ha declarat: ‘’ agraïsc a les persones que van confiar en el nostre projecte i ho vull fer també a les que han donat la confiança a altres grups polítics. La meua obligació a partir d e hui és ser l’alcalde de tots els alteans i alteanes, independentment de l’opció política que hagen triat’’.

Jaume Llinares ha reconegut ser hui ‘’un dia molt especial, perquè si ja ha estat important en la meua vida haver representat al meu poble durant aquestos quatre anys passats, el que em regaleu la possibilitat de poder ser per segona vegada alcalde d’Altea és emocionant i em fa sentir una barreja de gratitud, satisfacció i encara més responsabilitat’’. ‘’Per molt que m’esforce dia a dia mai seré capaç de tornar-vos el que m’heu donat en aquestos anys’’; ha afegit Jaume Llinares, que no ha deixat passar l’oportunitat d’agrair públicament la feina d’Altea amb Trellat, PP i CIPAL en la passada legislatura ‘’perquè estic segur que els nostres objectius coincideixen perquè tots busquem el millor per al nostre poble’’.

‘’Hui comencem una nova etapa en què tindrem l’oportunitat d’acabar importants projectes i iniciar-ne de nous. Volem seguir sent un Ajuntament compromès amb la igualtat, amb la integració i la cohesió social. Treballarem per tenir uns serveis socials cada dia més complets. Volem ser un govern que continue millorant l’accessibilitat i que faça d’Altea un poble en el qual la cultura i l’educació seguisquen sent prioritàries. Volem enfortir el paper de l’Ajuntament com a principal agent dinamitzador de l’economia i la societat alteana, sempre buscant la sostenibilitat i respectant i protegint els nostres recursos naturals. Hem fet promeses i explicat programes que hem de complir. Us assegure que procuraré que no ens desviem dels objectius i que seguirem treballant amb honestedat, transparència i humilitat’’. Aquestes han estat algunes de les paraules més destacades que el recentment revalidat alcalde d’Altea ha dirigit als assistents a la proclamació.

Formarà la Corporació Municipal en la present legislatura, 2019-2023, Jaume Llinares Cortés, Diego Zaragozí Llorens, Maria Antonia Laviós Zaragoza, Rafael Ramón Mompó, Aurora Serrat Guarino, José Franciso Orozco Orozco, Consuelo González Ripoll i Pere Barber Ballester, per part de Compromís; en representació del Partido Popular ho faran Jesús Ballester Huertas, Rocío Gómez Sánchez, Antonio Vicente Ferrer Pérez, Maria Luisa Merenciano Pérez, Silvia María Pérez Ripoll, Andrés Ribes Ripoll y Juan Martínez Pico. Vicenta Pérez Barber, Miguel de la Hoz Sellés, Marta Lloret Devesa i José Luís León Gascón seran els edils del PSOE; Amalia Campomanes Eguiguren serà l’edil electa de Ciudadanos i Anna Maria Alvado Ausiás la d’Altea amb Trellat.

Pin It on Pinterest