Select Page

El regidor de Cicle Hídric en funcions, Roque Ferrer, informa sobre la renovació de les instal·lacions en el dipòsit municipal d’aigua potable de les Rotes a Altea, que tenen per objecte un ús més eficient del recurs; incrementar la salubritat i augmentar l’operativitat en la distribució d’aigua potable, adaptant-la a les necessitats actuals de la població .

Com ha revelat l’edil, els treballs a realitzar atenen a tres punts diferents. D’una banda la renovació de les vàlvules de sortida del dipòsit. “Les vàlvules actuals no funcionen correctament, de manera que no poden ser maniobrades i romanen obertes de manera contínua. Això provoca que els gots no puguen ser usats selectivament en funció de les necessitats”, ha explicat l’edil.

En segon lloc s’han d’executar entrades independents a cada un dels gots ja que “actualment només un dels gots rep aigua, bé a través de la seua connexió amb el dipòsit de Montahud o amb el de Sant Xotxim, omplint-se l’altre a través de la sortida del dipòsit. Això provoca que els gots no puguen ser buidats selectivament per a tasques de manteniment o supervisió i amb aquesta actuació se solucionarà”; ha puntualitzat Ferrer.

I en tercer lloc, s’ha de realitzar un bypass per al ponteig del dipòsit, “el que permetrà dur a terme les obres sense tallar el subministrament a la població durant les 11 setmanes que es prolongaran les mateixes, o a futur en les tasques de manteniment i reparació del dipòsit “. Ha conclòs Roque Ferrer, regidor de Cicle Hídric en funcions.

Pin It on Pinterest